Het knaagde al een tijdje dat UrbanLotus.nl als websitenaam eigenlijk niet meer bij me paste, zeker nu ik al een hele poos niet meer in een stad woon. Althans, Almere is wel een aardig grote stad met bijna 200.000 inwoners, maar het voelt toch niet echt stads. “Eerder SubUrban Lotus”, grapte mijn man.

Dus tijd voor een nieuwe naam: MindfulMommy.nl! Dat betekent helaas niet dat ik de hele dag door heel zen de ideale moeder uithang om vervolgens mijn verlichte waarheid te verkondigen… Nee, mindful moederschap is voor mij vooral me bewust zijn van mijn tekortkomingen en daar eerlijk over te zijn. Mijn toekomstige blogs zullen dan ook voornamelijk gaan over mijn worstelingen en overwinningen met bewust ouderschap.

Nila is inmiddels 11 maanden en langzaam, heel langzaam, begint er weer wat ruimte voor mezelf vrij te komen. Maar dat heb ik wel eens eerder gedacht, dus wie weet is het een fase… Of en hoeveel ik ga posten, hangt volledig van haar af. Ik beloof niks, maar oh wat voelt het heerlijk om af en toe weer eens iets te schrijven ☺️

Write A Comment