Typische eigenschappen voor het sterrenbeeld Vissen:

Fantasierijk en gevoelig
Mededogend en aardig
Onzelfzuchtig en onwerelds
Intuïtief en sympathiek

Maar aan de andere kant…

Escapistisch en idealistisch
Geheimzinnig en vaag
Zwakke wil en makkelijk te misleiden

Algemene eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen hebben een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Ze hebben veel gulle kwaliteiten en zijn aardig, goedgehumeurd en mededogend. Ze kunnen de gevoelens van de mensen om zich heen goed aanvoelen en reageren met veel sympathie en tact op het lijden dat ze zien. Ze zijn terecht heel populair bij verschillende soorten mensen, voornamelijk vanwege hun relaxete, hartelijke en onderdanige natuur, waardoor ze sterkere en uitbundigere persoonlijkheden niet bedreigen of uitdagen.

Mensen met als horoscoop Vissen aanvaarden de mensen en omstandigheden om zich heen in plaats van dat ze proberen die aan te passen aan zichzelf, en ze wachten geduldig tot problemen zichzelf oplossen in plaats van dat ze moeite doen om ze op te lossen. Ze zijn eerder druk bezig met de problemen van anderen dan hun eigen problemen.

Mensen onder het sterrenbeeld Vissen zijn van nature zo transcendentaal dat het soms niet praktisch voor hen is om in de wereld zoals ze is te leven. Ze leven soms vanuit hun emoties in plaats van hun verstand, vanuit hun instinct in plaats van het intellect. Ze willen ook graag dat anderen inzien hoe creatief ze zijn. Ze hebben een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Ze moeten absoluut geen negen-tot-vijf-leventje hebben. Ze rebelleren tegen conventies vanuit een diepe overtuiging, maar vaak hebben ze niet de energie of motivatie om echt tegen de gevestigde orde te vechten.

Vissen hebben de neiging om zich terug te trekken in een droomwereld. Maar als ze deze droomwereld uiten met hun aangeboren creatieve talenten, zullen ze hier veel bevrediging uit halen en kunnen ze er zelfs beroemd of rijk mee worden. Ze zijn ook heel veelzijdig en intuïtief, zijn vlug van begrip, observeren en luisteren goed, en staan open voor nieuwe ideeën en omgevingen. Als al deze factoren gecombineerd worden, kunnen ze leiden tot een opmerkelijke creativiteit in de literatuur, kunst en muziek.

Ze hebben ook een bijna mediumachtige gave, waardoor ze vaak het gevoel hebben dat hun inspiratie wordt toegefluisterd. Zelfs als ze zich niet creatief kunnen uiten, hebben ze een meer dan gemiddeld instinct en liefde voor schoonheid in kunst en de natuur. Ook hebben ze een heimelijke waardering voor luxe en plezier, en een verlangen voor nieuwe prikkelingen en reizen naar verre, exotische oorden.

Het sterrenbeeld Vissen in relaties

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen zijn nooit egoïstisch in hun persoonlijke relaties en geven altijd meer dan ze van hun vrienden vragen. Op seksueel gebied zijn ze zeer delicaat, in extreme gevallen zelfs aseksueel, en de meeste Vissen zouden alleen een relatie aangaan als hun partner op dezelfde golflengte als hen zit. Helaas kunnen ze makkelijk misleid worden door een geliefde die hen gevoelvol verleid en kunnen ze in hun huwelijk ongelukkig worden als de seksualiteit van hun partner ruwer is dan ze hadden verwacht. Desondanks zijn ze intens loyaal en huiselijk en zullen ze trouw aan hun partner blijven.

Het sterrenbeeld Vissen op het werk

Qua beroep kunnen ze beter zelfstandig of in ondergeschikte posities werken. Ze zouden bang zijn om meer dan een kleine afdeling te managen, omdat ze zich altijd zorgen zouden maken dat het in een ramp zou eindigen. Het kunnen ook redelijk goede secretarissen of boekhouders worden.

Door hun sympathieke natuur zijn ze goed op hun plaats bij liefdadigheidsinstellingen, als zusters in een ziekenhuis of als dierenarts(assistent). Maar als bibliothecaris of astronoom kunnen ze hun mentale ontdekkingsdrang bevredigen, en door hun voorliefde voor verre exotische plaatsen kunnen ze ook zeevaarders worden of in de toeristenindustrie aan de slag.

Veel architecten en advocaten zijn geboren onder het sterrenbeeld Vissen, en wanneer ze hun creatieve talenten combineren met hun gave om te imiteren en zich in te leven in de gevoelens van anderen, kunnen Vissen ook goede acteurs worden en hier veel voldoening uit halen. Door hun paranormale en spirituele kwaliteiten kunnen ze ook een carrière vinden in de kerk of als medium of mysticus.

Ze kunnen hun creativiteit ook goed uiten als cateraar of kok en men zegt dat het goede detectives kunnen zijn omdat ze zich goed kunnen inleven in de geest van criminelen. Door hun levendige veelzijdigheid en onvermogen om zich te veel op één project te concentreren, kunnen Vissen vaak makkelijk meer dan één beroep tegelijk beoefenen.

Mogelijke gezondheidsproblemen van het sterrenbeeld Vissen

Het sterrenbeeld Vissen heerst over de voeten, lever en lymfvatenstelsel, en mensen die onder dit teken geboren worden, kunnen snel last krijgen van bloedarmoede, steenpuisten, zweren en andere huidziekten, oogontstekingen, ontstekingen, zware menstruaties en voetaandoeningen.

Meer feitjes over het sterrenbeeld Vissen

Houdt van…
•Alleen zijn en lekker wegdromen
•Mysterie in alle vormen
•Dat iets wat niet meer bruikbaar is toch gebruikt wordt
•Het belachelijke
•Het gevoel hebben ‘verloren’ te zijn (letterlijk en figuurlijk)

Heeft een hekel aan…
•Het overduidelijke
•Bekritiseerd worden
•Perplex zijn over iets
•Betweters
•Muggenzifterij

Mogelijke problemen en oplossingen voor het sterrenbeeld Vissen

Probleem: Je merkt dat mensen in allerlei opzichten over je heenlopen.
Oplossing: Probeer goed na te denken over hoe je denkt en hoe anderen je waarnemen, en stel je rustig en gereserveerd op. Zo laat je snel een goede indruk achter zonder dat je je agressief moet opstellen of opschepperig moet doen.

Probleem: Nooit genoeg geld aan het einde van de maand, ook al verdien je net zo veel als de mensen om je heen.
Oplossing: Je hebt de neiging om de te doen alsof je meer hebt dan je eigenlijk hebt, waardoor je geld dat je niet hebt uitgeeft aan dingen die je niet eens nodig hebt. Ga wat minder vaak uit en leg jezelf een strikt budget op.

Probleem: Je diep wanhopig voelen zonder het met je familie of vrienden te delen, waardoor je je heel eenzaam voelt.
Oplossing: Je moet niet alles binnenvetten. Open je voor de mensen om je heen. Je hebt de kracht om anderen te inspireren, waardoor je een belangrijke rol binnen de mensheid speelt. Leef ernaar.

Probleem: Mensen maken steeds ruzie met je of geven het helemaal op en praten niet eens meer met je.
Oplossing: Misschien push je anderen te hard dat ze aan jouw idealen moeten voldoen, waardoor je mensen uiteindelijk je leven uitpusht. Doe gewoon relaxed.

Deze uitgebreide beschrijving over het sterrenbeeld Vissen werd geschreven door Michael van Astrology Online.

Write A Comment