UrbanLotus.nl ontvangt inmiddels meer dan 80.000 unieke bezoekers per maand en heeft meer dan 10.000 leden van de nieuwsbrief. Als dank aan deze lezers wilde ik graag iets terug doen en zo onstond het idee voor een gratis digitale goodiebag. In het e-boek Het geluksboekje lees je 10 tijdloze tips voor een gelukkig en bewust leven.

Omdat ik zelf erg van meditatieve muziek hou, schreef ik mijn favoriete artiesten of ik mijn lievelingsnummers beschikbaar kon stellen voor de lezers van UrbanLotus.nl, en gelukkig gaven ze allemaal toestemming. Het is een volwaardig compilatiealbum met 10 mp3’s. Sommige nummers zijn meditatief, andere meer swingend en modern. Voor jullie is het een mooi cadeau, en voor de artiesten is het een leuke manier om een nieuw publiek aan te boren. Win-win voor iedereen dus! 🙂 Op de downloadpagina vind je meer informatie over de artiesten en hun muziek.

Bestaande leden van de nieuwsbrief hebben al een e-mail ontvangen met downloadinstructies. Ben je nog geen lid, dan kun je je via het onderstaande formulier eenvoudig inschrijven. Je krijgt dan ongeveer 1x per maand updates over nieuwe artikelen. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven. Dus zelfs als je je meteen weer uitschrijft, mag je gerust van het e-boek en de muziek blijven genieten!

Wat zit er allemaal in de geluksgoodiebag?

1. Het geluksboekje t.w.v. € 9,95

Ontdek de tien tijdloze principes voor een gelukkig en bewust leven. Dit e-boek (pdf) bevat 69 pagina’s aan praktische inspiratie:

  • Ontdek de kracht van het moment;
  • Tips om het verleden los te laten;
  • Tips om een onzekere toekomst te omarmen;
  • Leer stress bij de bron aanpakken;
  • Ontdek de kracht van dankbaarheid;
  • Ontdek hoe je gelukkiger wordt door te dienen;
  • Meer inzicht in liefde voor jezelf en anderen;
  • Tips voor een gezonde geest in een gezond lichaam;
  • Praktische meditatietechnieken (ook voor beginners);
  • Tips om ook gelukkig te zijn in ongelukkige omstandigheden.

2. Het mp3-album Sacred Sounds: The Yoga of Music t.w.v. € 29,95

Dit inspirerende verzamelalbum is exclusief verkrijgbaar via Urban Lotus en bevat bijdragen van diverse beroemde kirtan-artisten zoals Jai Uttal en Benjy Wertheimer met prachtige meditatieve mantramuziek. Vergelijkbare producten kosten op bol.com maar liefst € 32,99, maar hier kun je het gratis downloaden 🙂

Dit digitale album in mp3-formaat bevat de volgende tracks:

1. Narayana — Chakrini
2. Krishna Govinda — The Kirtaniyas & Jai Uttal
3. Om Namo Bhagavate — Krishangi-lila & Kalindi
4. My Body is a Temple (Krishna Murari) Gaura Vani
5. Rama Raghava — Shanti People
6. Govinda — Hanumen
7. Maha Mantra — Vaiyasaki Das
8. Shiva Shavasana — Prema Hara
9. Gopinatha — The Mayapuris featuring Benjy Wertheimer
10. The Story of Pingala — Karnamrita (remix by Srikalogy) 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en download de geluksgoodiebag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je wordt direct doorgestuurd naar de downloadpagina voor je e-goodiebag. In de nieuwsbrief ontvang je meer artikelen met praktische inspiratie voor een gelukkig en bewust leven en houd ik regelmatig weggeefacties voor astrologische consults, inspirerende boeken en spirituele muziekalbums. Je e-mailadres is uiteraard veilig bij ons en je kunt je elk moment weer eenvoudig uitschrijven.

Write A Comment